​Traditioner

Vi har mange traditioner, som er med til at gøre året varieret for børn og voksne.

De faste fester og anledninger henover året bruger vi til at lære børnene sociale kompetencer og lære dem om kost, sanser og kultur.

​Årets gang i BC Trekanten

​Til Fastelavn klæder alle sig ud til ukendelighed og slår katten af tønden.

Til Hurlumhejfesten i vuggestuen udfordrer vi smags- og følesanserne. Vi går bl.a. på mel, rosiner og cornflakes (og kaster med det) og slutter af med et stort, varieret måltid med masser af udfordringer til smagssansen.

Påsken bliver markeret i hele BC Trekanten.

Vi klipper, maler æg og sår karse.

Sct. Hans fejrer børnehavens børn med bål, båltale og Midsommervise på grunden.

Vuggestuen holder Sct. Hans i kolonihaven, med et minibål og sange.

Det er en fast tradition at alle børnene får pølser med brød og børnehaven får en lille is.

Sommerfest i august. Her inviteres alle børnenes familier til en hyggelig dag sammen med personalet, hvor vi laver forskellige aktiviteter.

​​

Høstuger i september holder vi høstuger med fokus på alle de dejlige grøntsager vi spiser til hverdag. Børnehaven er ude og besøge bondemande hvor de selv trækker grøntsager op af jorden. Børnehaven afslutter temaet med en høstfest på grunden. Vuggestuen gør det på deres egne stuer.

Til Julefesten samler vi alle børns familier til en hyggelig eftermiddag, hvor forældrene kan mødes til en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Bedsteforældredag i december inviterer vuggestuen besteforældrene til en hyggedag, hvor der bliver lavet fine dekorationer, klippet og klistret som sluttes af med frokost.

Julefrokost for alle børnene - med mange forskellige tilbud til smagsløgene.​