Velkommen til Køkkenet i BC Trekanten

I køkkenet er det Thilde og Bettina som hver dag laver mad til hele huset.

I BC Trekanten har vi fokus på kost. Vi tilbyder tre måltider om dagen, og vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger for sund kost til børn. Vores køkken lægger vægt på at følge årstidens måltider samt frugt og grønt. Vi har fokus på økologi og tænker klima og bæredygtighed ind i måden vi arbejder med fødevarer på. Vi har en måltidpolitik som beskriver vores tanker og fokus om sund kost.

Dagens måltider er som følgende:

Kl 9 serveres der brød i forskellige variationer med frugt og vand. Det er ikke et fuldt måltid, men en snack hvor vi samler børnene og snakker med dem og dagens aktiviteter mens vi spiser. Det er derfor vigtigt at jeres børn har spist morgenmad hjemmefra.

Kl 11 spiser vi frokost, der er en blanding af varme og kolde retter, serveret med grøntsager. De drikker vand til. Det er dagens hovedmåltid, og er et måltid vi giver os god tid til at nyde og snakke med børnene om. Hver dag kører vores to busser afsted, og her vil der ofte madpakker. I de kolde måneder vil der dog også være mulighed for at få varme retter med på tur.

Kl 14 spiser de et eftermiddagsmåltid, som er en variation af brød med pålæg eller andet smørbart samt gravegrønt/grøntsager.

Det er altid muligt at følge ugens madplan inden i køkkenet, men det vil også være muligt at følge den på vores fælles intra-platform Famly.